Korralicious
Welkom op Korralicious! Stap in de wonderbaarlijke wereld van de natuur en beheers de elementen alsof je nooit wat anders gedaan hebt. Maak nieuwe vrienden en beleef spannende avonturen, of neem deel aan een van onze vele rollenspellen. Voor ieder wat wils, en slechts een paar klikken van je verwijderd
 
IndexIndex  KalenderKalender  GalerijGalerij  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Gabrielle en Liberty

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katara

avatar

Water

Aantal berichten : 3159

BerichtOnderwerp: Gabrielle en Liberty    zo 06 jan 2013, 00:05

Ik ben trots op wat ik voor zover heb dus hier komt Gabrielle, haar verleden schrijf ik nog wel een keertje, dat is heeeeel lang werk xD


[spoiler]
Naam: Gabrielle

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 20 (technisch gezien onmogelijk, maar laten we maar zeggen dat ze in de tijd blijft hangen xD)

Karakter: Gabrielle is niet een gewoon persoon. Door wat ze vroeger allemaal meegemaakt heeft zit ze ingewikkeld in elkaar (zie verleden). Ze wantrouwt mensen vaak, tenzij ze een goed gevoel heeft, maar soms is ze op dat gebied net als vroeger nog altijd te naief. Ze verteld niet graag over dr verleden omdat het pijnlijk is maar het is iets waar ze dagelijks aan herinnerd wordt. Ze kan bot en mysterieus over komen als ze zo’n indruk geven wilt, of juist als een sociaal,vriendelijk en geïnteresseerd persoon als haar dat beter uit komt. Ze had altijd problemen haar emoties te tonen maar dat is veranderd sinds haar relatie met Sasuke. Ze staat haarzelf nu meer toe gelukkiger te zijn en losser op emotioneel gebied. Ze houd er bovendien van om mensen een beetje te pesten of sarcastisch te doen. Ze zet haar zelf altijd op de laatste plaats, de mensen om wie ze geeft gaan voor en voor hen gaat ze door het vuur. Iedereen die aan hen komt zal het ook zwaar te verduren hebben. Verder is ze iemand die snel vergeeft, maar nooit vergeet. Ze is een vechter, als er iets fout gaat, dan heeft ze er alles voor over om het weer recht te zetten. Ze is meestal wel positief ingesteld, tenzij ze echt in een afgrond terecht komt, dan heeft ze iemand nodig om haar daaruit te halen.

Houd van: Dr vrienden, dr familie (Sasuke en hun kinderen), de natuur, dieren, trainen, dr krachten gebruiken, vechten voor een goed doel,nieuwe dingen ontdekken, in een bloemen veld zitten, een beetje pesten en gek doen, en ergens diep van binnen geeft aandacht haar het beste gevoel.

Houd niet van: Ruziën met de mensen waar ze close mee is, vrienden zien lijden, afstandelijkheid, mensen die vervelend doen, plakken, en dr lastig vallen. Hoe meisjes naar dr vriend kijken bevalt dr ook niet, vooral als ze gelijk haar beoordelen daardoor. Verwoeste natuur, ongelijk hebben, mensen die zagen, hun wil doordringen... etc

oogje op: Sasuke

Verliefd op: Sasuke

Koppel met: Sasuke

Kinderen: Samen met Sasuke: Hyuko. 2de op komst xD

Verleden:

Gabrielle haar verleden is niet zo snel te
beschrijven, dus als je het lezen wilt, moet je er even voor gaan zitten.
(Mocht je hier geen zin in hebben zal ik hier achteraan neerzetten wat het
belangrijkste is dat je moet weten). Klik op de spoiler voor het verhaalSpoiler:
 


[s]Samenvatting[/s]: Gabrielle verloor haar
familie in een oorlog. De oorlog was om een ‘steen’ te bemachtigen die veel
kracht heeft. Gabi en haar zus zijn de enige nog over van haar soort. Rayan is
iemand waarmee ze vroeger reisde en is net als haar broer. Ik denk dat dat het
belangrijkste is van alles xD.
Extra: Haar zus Liberty leeft nog en heeft ze soms contact mee. Die is op reis. Ze is naast Gabrielle dr laatste van haar soort. Rayan is haar beste vriend die ze meer beschouwd als een broer, en hij kan Gabrielle lezen, weet wat ze denkt of voelt en dat is wederzijds. Dit komt doordat ze elkaar op jonge leeftijd leerde kennen en elkaar door de harde tijden hebben heen gesleept.
Gabrielle keert soms graag terug naar dr verwoeste oude dorp, daar in de buurt is er bij watervallen een geheime plek waar ze rust kan vinden en waar niemand dr vinden kan behalve de mensen die ze er al naar toe gebracht heeft.

Krachten: Gabrielle beschikt over veel krachten. Vroeger had ze met de steen veel sterke krachten. Toen ze die verwoeste waren de krachten al deel van haar geworden. Ze kan alle 4 de elementen, water aarde vuur lucht, beheersen. Water is haar sterkste element, doordat ze toegang kreeg tot de krachten van dr vader, wiens zijn krachten werden opgeslagen toen hij overleed. Ze kreeg toegang tot die krachten en heeft ze opgenomen waardoor water haar sterkste element werd. Toen ze dat deed veranderde haar ogen van groen naar blauw. Ieder van die 4 elementen heeft een ontwikkeling. Zo kan ze bliksem sturen, energie en chakra, trillingen voelen van de aarde via haar voeten en healen (genezen). Haar demon transformatie, die ze nu niet meer heeft (lees verleden), zorgde ervoor dat telkens als ze pissig werd, ze transformeerde naar een koel, emotieloos kreng, dat mensen kon beheersen en kon laten lijden met bloedsturing. Haar ogen werden toen knal rood. Ook kon ze gedachten lezen en koud vuur maken. Haar transformatie werd haar afgenomen maar ze heeft de krachten nog. Haar bloedsturen moet ze wel activeren, waardoor haar ogen weer een rode gloed krijgen, gemend met haar blauwe ogen geeft het vaak een paarsige kleur, maar hoe langer het actief is, hoe roder haar ogen worden. Als ze boos wordt is het een automatisme bloedsturing te activeren, en zodra het geactiveerd is en ze pissiger wordt, dan kan ze ook gedachten lezen, dit kan ze bijna nooit gelijk na het activeren. Wel vraagt deze activatie veel energie van dr, en hoe langer en meer ze het gebruikt, hoe zwakker ze zal zijn als ze het uitzet.
Ze heeft daarnaast ook nog een wolf kracht. Ze kan een wolf kreeren van alles dat blauw is als ze deze kracht activeert. Die wolf kan ze erg groot maken en van afstand sturen, of ze kan er zelf deel van worden, waardoor ie sterker is en nog groter. Als ze deze kracht gebruikt gloeien haar ogen blauw, en de wolf dient als bescherming.
Als laatste beschikt Gabrielle ook over veel technieken. Ze kan goed vechten, kent de menselijke zwakke lichaams punten, ze kan goed overweg met messen, kunais, en vooral zwaarden. Het liefst gebruikt ze samoerais.

Foto als gewoon mens:
Klik
Klik
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.kataratje.deviantart.com
 
Gabrielle en Liberty
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Korralicious :: Pai Sho is more than just a game :: The Official Avatar Aang Fanclub :: Rollenspellen-
Ga naar: